Het Toscane Van Vlaanderen

22apr10:0018:00Het Toscane Van VlaanderenLimburgType evenementRondrit

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 18:00(GMT+02:00)

Locatie

Haspengouw

Sint-Truiden

Evenement details

Voor onze tweede rit van het jaar trekken we naar de Limburg.

Ontdek samen met ons de cultuur en geschiedenis uit deze regio, geniet van de omgeving en kom tot rust in je eigen auto. Deze rit is passeert zo de oude koolmijnen, een tal van kasteeltjes, de boomgaarden met bloesems en ligt heuvelachtige gebieden uiteraard hebben we ook de nodige tussenstops om even de benen te strekken. Denk bijvoorbeeld aan de iconische Japanse tuin in Hasselt, C-Mine in Genk en zelfs Bokrijk.

Op de planning:
Vertrek vanaf Erkstraat 19, 3950 Bocholt bij voetbalclub Kaulille FC.

Daarna begeven we ons doorheen de landelijke wegentjes richting het zuiden tot we bij de Mijndepot van Thor park aankomen.

Van hieruit rijden we door richting genk om zo bij C-mine uit te komen.

Zo rijden we door tot aan Bokrijk voor onze middagstop.

Hierna rijden we Langs de Japanse tuin in Hasselt.

Van zodra we de Ring rond hasselt verlaten duiken we de landwegen van limburg in, her zijn geen vaste stops meer voorzien maar neem zeker de tijd om af en toe eens te stoppen en het zicht te bewonderen.
Hier rijden we door kleine gezellige dorpjes en mooie landweggetjes. Op deze wegen vind je een aantal speelse bochten en zachte heuvels die gevormd worden door het relief van Limburg.

Uiteindelijk vinden we dan onze weg naar Lummen waar onze eindstop is op de parking van Reasuarant ‘t Vloot. hier kan je nog gezellig eten alvorens weer huiswaarts te keren.

Prijs per roadbook €6 (voor niet leden)

Oeps! We konden je formulier niet vinden.
#