JapFest Silverstone (GB)

06apr(apr 6)08:0013(apr 13)20:00JapFest Silverstone (GB)On The RoadType evenementAutoshow,CLUB,Trackday

Tijd

6 (Zaterdag) 08:00 - 13 (Zaterdag) 20:00(GMT+02:00)

Locatie

Silverstone

Circuit Silverstone

Evenement details

Voor de eerste keer gaan we met de club naar Silverstone, en dit voor Japfest! Wij zullen ter plekke een clubstand hebben waar we met zen allen samen kunnen staan.

Sinds dit natuurlijk niet bij de deur is komt hier nog heel wat bij kijken, maar wij als club gaan zo veel mogelijk proberen te regelen dat dit voor jullie gemakkelijker is. alle updates zullen hier op het event geplaatst worden. alsook ook dingen die je zelf moet doen (denk bv aan paspoort, GB is niet meer deel van de EU).

BELANGRIJK!!! Silverstone heeft al laten weten dat er gelimiteerd plek is voor clubstanden omdat de tickets zo snel uitverkopen! wacht dus niet met je tickets te kopen als je wilt gaan!!

We verwijzen je graag door naar onze Pre-registratie voor dit event waar je een interactieve kaart terugvind met de reeds ingediende ideeën voor de trip alsook het formulier voor de pre-registratie!

Verdere info ivm met planning voor het vertrek enzovoort volgt nog!

Een woordje uitleg over het circuit van Silverstone.

Circuit Silverstone, gelegen in Northamptonshire, Engeland, is een icoon in de wereld van de autosport. Het is een van de meest historische circuits en staat bekend om zijn snelheid, uitdagende bochten en rijke motorsportgeschiedenis.

Oorspronkelijk aangelegd als een vliegveld tijdens de Tweede Wereldoorlog, heeft Silverstone een transformatie ondergaan tot een van ‘s werelds meest gewaardeerde racecircuits. Het is de thuisbasis van de legendarische British Grand Prix, een race die sinds de start van het Formule 1-kampioenschap in 1950 een prominente plaats inneemt op de kalender.

Het circuit zelf heeft een unieke mix van bochten, variërend van snelle rechte stukken tot technisch uitdagende secties zoals de beroemde bochtencombinatie Becketts, waar coureurs hun vaardigheden tot het uiterste moeten drijven. De hoge snelheden en lange rechte stukken maken het tot een favoriet onder zowel coureurs als fans.

Naast de Formule 1 heeft Silverstone ook verschillende andere races en evenementen gehost, waaronder MotoGP, endurance-races en verschillende nationale en internationale kampioenschappen. Het is niet alleen een podium voor moderne autosport, maar ook een plaats doordrenkt van geschiedenis, met tribunes die de opwinding van decennia aan races weerspiegelen.
Registratie

Registratie & INFO

Externe TICKETS (benodigd) voor dit event

Externe tickets dienen aangekocht te worden via JapFest (organisatie), bijkomende tickets voor ferry-overtocht zijn ook op eigen verantwoordelijkheid.

Momenteel is ook de ‘EARLYBIRD’ Actie nog geldig alsook onze clubkorting.

Bij het kopen van je ticket geef je aan:

Club: Mazda Club Belgium

Code: JF24-277

Externe Tickets

Tickets JapFest

Facebook-event

JapFest Silverstone

#